Mission

Science for Life is vanaf 2001 actief om een brug tussen enerzijds de wetenschap van voeding, plantkunde en natuurlijke geneeskunde en de praktische toepassingen van deze wetenschappen anderzijds te slaan. Samen trachten we de sleutel te gebruiken om belangrijke deuren te openen naar een gezonde samenwerking in de gezondheidszorg en in de wetenschappen van Voeding, Complementair Alternative Medicine (CAM) en medische wetenschappen, waarbij het toepassen van natuurlijke producten zowel preventief als wel curatief voor de gezondheid en welzijn van de mens centraal staat. Wij adviseren en bevelen het gebruik van natuurlijke en verantwoorde voedingsproducten en voedingssupplementen aan die op basis van orthomoleculaire geneeskunde en volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld en op de markt zijn of worden gebracht.

Wij hebben oog voor wetenschap, professionaliteit, klantgerichtheid, prestatie en innovatie. En daarom hebben wij de intentie om de wetenschappelijke waarde en vernieuwingen van een zeer gevarieerde aanbod van fyto- en voedingsproducten te stimuleren en te mobiliseren, zodat acceptatie in de reguliere en “alternatieve” geneeskunde een feit wordt.

 

Onze nieuwe inzichten geven ons mogelijkheden om met niet-toxische stoffen te genezen, maar die worden nog te weinig benut. Sterker nog, onze nieuwe kennis opent mogelijkheden om ziekten te voorkomen, maar ook dat is nog lang geen gemeengoed. Want de preventieve geneeskunde in de vorm van voedingskunde, complementaire natuurlijke en orthomoleculaire geneeskunde zou beter met de curatieve allopatische geneeskunde dienen samen te werken voor de gezondheid en welzijn van de mens.

Vooroordelen en conservatieve opvattingen dienen doorbroken te worden door innovatieve visies en inzichten en aangepast in de wetenschappelijke vernieuwingen en studies. En los van de belangen en de macht van de gevestigde orde, horen deze studies in de praktijk te worden toegepast.

 

Een voorbeeld:

De onbekende lichaamseigen Omega 2 squalene een precursor die een voorname rol speelt in onze cholesterolsynthese.

Vanaf 2005 wordt squalene in nagenoeg alle medische boeken vermeld als een van de belangrijkste precursor van de cholesterolsynthese.

Squalene is de belangrijkste werkzame stof van de bekende en populaire levertraan van de jaren 50, 60 en 70. Er zijn reeds meer dan 2500 directe en indirecte wetenschappelijke onderzoekingen over de evolutionaire stof C30 H50 squalene (C30:6n-omega2) die uitzonderlijk sterk antioxidant is door haar 6 dubbele bandige structuur, in het Internationale circuit uitgevoerd.  In deze site kunt u de belangrijkste wetenschappelijke samenvattingen lezen. Wij trachten onze doelstelling te kunnen halen, door het verstrekken van recente en wetenschappelijke informatie over de ontwikkelingen en de rol van natuurlijke voedingsstoffen in ons lichaam en voor onze gezondheid middels traditionele en nieuwe media aan professionals, intermediairs en eindgebruikers. Uiteraard hopen wij dat wij met u een duurzame relatie kunnen onderhouden op weg naar een energieke en duurzame gezondheid.

Lukas T.S. Tjan

 

                       

Inspired by Nature.
                             Driven by Science.

                                                                 Passionated by Nutrition.

                                                        

Home    

Natuurlijk Herstel. Altijd beter! 

Lukas T.S. Tjan

  • Voedingsadviezen

  • Nutrition Development

  • Complementaire geneeskunde

  • Marketing Voeding & CAM

© Science for Life. 2001-2011. Deze homepage is gemaakt door Mandala Communicatie, www.mandalacommunicatie.nl   

Op deze homepage berust een copyright. Voor meer info kunt u e-mailen naar info@scienceforlife.eu 

Voor alle op deze homepage vermelde informatie geldt de algemene disclaimer.